Ingress

Ingress
Warren Langley

Designed specifically for the architectural space in the upstairs Foyer on The Concourse, Warren Langley’s Ingress is a suspended light installation of sustainable LED lights that illuminate a blue glow. With a configuration that implies a sense of movement towards the Concert Hall entry, the sculpture is a lateral interpretation of the concept of a chandelier, representing memorable chandeliers that appear in performance spaces, opera theatres and concert halls around the world.

Previous
Next

fjmtstudio acknowledges all Aboriginal and Torres  Strait Islander peoples, the Traditional Custodians of the lands on which we work.

We recognise their continuing connection to Country and pay our respects to Elders past, present and emerging.

We extend this acknowledgement to Indigenous People globally, recognising their human
rights and freedoms as articulated in the United Nations Declaration on the Rights of Indigenous Peoples.